Geen foto
El mirador

-

-

Maya-documentaire levert bewijs van bestaan aliens

Er is een documentaire over de Maya beschaving in de maak die bewijs zal leveren voor het bestaan van buitenaards leven, volgens de producer en een vertegenwoordiger van de Mexicaanse overheid. De documentaire zal ‘Revelations of the Mayans 2012 and Beyond’ gaan heten en verschijnt eind 2012.

“Mexico zal manuscripten, artefacten en documenten leveren die bewijs bevatten dat de Maya’s contact hadden met buitenaards leven en al hun informatie zal bevestigd worden door archeologen,” aldus producer Raul Julia-Levy, zoon van de Adams Family acteur Raul Julia.

Deze manuscripten zouden onlangs aan het licht zijn gekomen, volgens de minister van toerisme van de Mexicaanse staat Campeche. Deze informatie zou tot nu toe door de overheid verborgen zijn gebleven. Ook sprak de minister van “landingsvelden in de jungle van 3.000 jaar oud”.


Archeologie Online is van de makers van Archeologie Magazine. Meer weten over dit prachtige magazine? Ja graag!


Werelddominatie

Julia-Levy beweert tevens dat er bewijs is dat de Maya’s nog duizenden jaren over de aarde wilden heersen, maar dat er een invasie plaatsvond van “mensen met duistere intenties”. Er zou daarbij bewijs achtergebleven zijn van een geavanceerd ras. “De Mexicaanse overheid beweert dit niet op zichzelf - alles wat wij zeggen, zullen we bijstaan,” aldus de producer.

De film wordt geregisseerd door Juan Carlos Rulfo, die in 2009 de Humanitas Prize won voor ‘Those Who Remain’ en in 2006 de Sundance Grand Jury Prize for International Documentary voor ‘In the Pit’. Hoewel documentaires als dit vaak met een korreltje zout genomen worden, spoort Julia-Levy mensen aan dit serieus te nemen. Het bericht zou namelijk cruciaal voor het overleven van de mensheid zijn.

Opnames

De opnames voor ‘Revelations of the Mayans 2012 and Beyond’ zullen op 15 november van start gaan. De documentaire zal eind 2012 verschijnen, net voor het eindigen van de Maya kalender op 21 december 2012. Hoewel veel mensen beweren dat de wereld op deze datum zal vergaan, denken veel geleerden dat de kalender simpelweg opnieuw aan een 5.126-jarige cyclus start.

Bron: WHNT news


Archeologie Online is van de makers van Archeologie Magazine. Meer weten over dit prachtige magazine? Ja graag!


Meer lezen