Adverteren

Adverteren in Archeologie Magazine

Archeologie Magazine is het grootste Nederlandstalige tijdschrift over archeologie. Het magazine verschijnt elke twee maanden. In Archeologie Magazine vind je de laatste archeologische ontdekkingen en opgravingen in binnen- en buitenland. Ook biedt Archeologie Magazine volop informatie en inspiratie om mooie historische gebieden en steden te bezoeken. 

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen advertentie in Archeologie Magazine? Bekijk dan hier de mediakaart of neem meteen contact op met Rob van der Linden, of telefonisch 0(031)3031295.

Adverteren op Archeologieonline.nl

Archeologie Online publiceert het laatste archeologische nieuws uit binnen- en buitenland. Opzienbarende vondsten, nieuwe opgravingen, maar ook tentoonstellingen, boeken en lezingen. De redactie organiseert leuke winacties en archeologen uit diverse werkvelden bloggen op de website. 

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een banner of een advertorial op deze site? Bekijk dan hier de mediakaart of neem contact op met Rob van der Linden, telefonisch 0(031)3031295.

Information in English:

Information about advertising in Archeologie Magazine and Archeologieonline.nl