Korting én cadeaus!

Lees Archeologie MagazineDe archeologie ontdekken?
Lees Archeologie Magazine!

Profiteer van de speciale aanbieding:

U ontvangt het eerstkomende nummer van Archeologie Magazine. Het toegangskaartjes voor het Hunebedcentrum in Borger is minimaal 2 jaar geldig. U ontvangt uw welkomstgeschenken na betaling van de abonnementsfactuur. Geeft u dit abonnement cadeau? Dan sturen wij de welkomstgeschenken naar uw adres.

Ja, ik neem een actie-abonnement op Archeologie Magazine

Ik neem een abonnement voor mezelf
Ik geef een abonnement cadeau

Mijn gegevens

 Dhr.  Mevr.
Voorletters:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Land:
Telefoon:
E-mail*:

Betaling

Ik betaal als volgt:
Ik machtig Virtùmedia hierbij om de abonnementsbijdrage van mijn rekening af te schrijven (alleen in Nederland). IBAN-rekeningnummer: 
Ik wacht op een acceptgiro (Nederland en buitenland, extra kosten € 4,45)

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld. Bij een cadeauabonnement ontvangt de gever/betaler het welkomstgeschenk.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.