Zakelijk

ARCHEOLOGIE MAGAZINE (oplage ca. 7.500) is het enige Nederlandstalige publiekstijdschrift over archeologie. Archeologie Magazine telt 68 pagina’s. Daarvan worden 16 tot 20 pagina’s gevuld met een special waarin de archeologische geschiedenis van een stad of streek wordt uitgediept in meerdere artikelen. Bijvoorbeeld: een stadswandeling gelardeerd met cultuurhistorische weetjes en tips; gevolgd door een interview met de stadsarcheoloog en een artikel over de vroegste geschiedenis van de betreffende stad.

ARCHEOLOGIE ONLINE (ca. 25.000 bezoekers per maand) voorziet archeologie- en geschiedenisminnend Nederland en Vlaanderen dagelijks van archeologisch nieuws.

VIRTÙMEDIA is niet alleen uitgever van Archeologie Magazine en Archeologie Online, maar ook van Geschiedenis Magazine, Ons Amsterdam, Schrijven Magazine en tal van andere publicaties die zich richten op een cultuurminnend publiek.


CITYMARKETING MET ARCHEOLOGIE MAGAZINE

Voorbeeld special Archeologie Magazine gewijd aan een stadIn uw stad of streek zijn ongetwijfeld tal van archeologische schatten te vinden. Genoeg om er een special in Archeologie Magazine aan te wijden? Leg het aan ons voor. Vinden we het onderwerp interessant, dan maken onze redacteuren een special van 16 pagina’s die wordt opgenomen in een reguliere editie van Archeologie Magazine. Vervolgens drukken we die special voor u door. Zodat u hem kunt verspreiden, bijvoorbeeld via de VVV’s, cafés en restaurants, et cetera. Vanzelfsprekend behandelen we het onderwerp ook uitvoerig op Archeologie Online.
Wilt u groter uitpakken? We kunnen ook een extra editie van Archeologie Magazine voor u maken. 68 pagina’s, geheel gewijd aan uw stad of streek. Leuk als relatiegeschenk. En dé manier om de geschiedenis van uw stad of streek aan een groot publiek te presenteren.

Bijvoorbeeld: Archeologie Magazine 2 – 2010 Special Rotterdam
Neem contact op met: Albert van Kuijk - 030 69 33 822

ARCHEOLOGIE MAGAZINE ALS TENTOONSTELLINGSCATALOGUS

Uw museum is bezig met het organiseren van een tentoonstelling rond een archeologisch onderwerp. Traditioneel hoort bij zo’n tentoonstelling een catalogus in boekvorm. Maar u kunt ook kiezen voor een special in Archeologie Magazine. Vinden we het onderwerp van uw tentoonstelling interessant, dan maken onze redacteuren een special van 16 pagina’s die wordt opgenomen in een reguliere editie van Archeologie Magazine. Vervolgens drukken we die special voor u door. Zodat u hem kunt verspreiden. Vanzelfsprekend behandelen we uw tentoonstelling ook uitvoerig op Archeologie Online.
Wilt u groter uitpakken? We kunnen ook een extra editie van Archeologie Magazine – desgewenst met een door u gekozen titel – voor u maken. 68 pagina’s, geheel gewijd aan uw tentoonstelling.

Archelogie Magazine 6 van 2011 met special over tentoonstellingBijvoorbeeld:

  • Archeologie Magazine 5 – 2011 Special rond de tentoonstelling Sagalassos in het Gallo-Romeins Museum in Tongeren;
  • Archeologie Magazine 6 – 2011 Special over de tentoonstelling rond de schipbreuk van de Batavia in het Nieuwland Erfgoed Centrum

Neem contact op met: Albert van Kuijk - 030 69 33 822

MARKETING & COMMUNICATIE VAN UW ERFGOEDEVENEMENT

Het organiseren van een evenement waarin erfgoed en archeologie centraal staan is uw specialiteit, de onze is zorgen dat dat evenement de aandacht en de bezoekersaantallen krijgt die het verdient. Desgewenst verzorgen we het hele communicatietraject. Van concept tot uitvoering. Ons unique selling point: we hebben niet alleen verstand van marketing & communicatie, ook inhoudelijk zijn we ijzersterk.

Neem contact op met: David Veldman: (030) 69 13 835

UW VACATURE OP ARCHEOLOGIE ONLINE / IN ARCHEOLOGIE MAGAZINE

Zoekt u een archeoloog of erfgoedprofessional om uw team te versterken? Adverteer dan in Archeologie Magazine of op Archeologie Online. Zowel tijdschrift als website worden goed gelezen door uw doelgroep, de archeologie- of erfgoedprofessional.

Neem contact op met: Albert van Kuijk - 030 69 33 822

UW OPGRAVING OP ARCHEOLOGIE ONLINE

De redactie van Archeologie Online is altijd op zoek naar archeologisch nieuws. Stuur ons dus vooral zoveel mogelijk informatie over uw archeologische projecten. Dan weet u zeker dat uw nieuws wordt geplaatst én gelezen door meer dan 13.000 bezoekers per maand.

Neem contact op met de redactie van Archeologie Online