Op 14 november vindt het Nationaal Monumentencongres plaats.

Nationaal Monumentencongres 2013

Op 14 november vindt het Nationaal Monumentencongres plaats.Het Nationaal Monumentencongres is de jaarlijkse bijeenkomst voor iedereen die professioneel actief is op het gebied van monumentenzorg, toerisme, gebiedsontwikkeling, herbestemming, architectuur en vastgoed. Met meer dan 600 deelnemers in 2012 is het congres de plek voor actuele kennis en netwerk. Het congres vindt dit jaar plaats op 14 november in Tilburg met als thema: ‘Hooggeëerd publiek!’

Iedereen die met monumenten te maken heeft wordt de komende jaren uitgedaagd om nieuwe paden in te slaan, nieuwe fans te vinden en nieuw draagvlak te ontwikkelen. Het Nationaal Monumentencongres helpt en stelt kritische vragen. Welke rol vervullen monumenten in onze maatschappij? Kennen we ons publiek? Spreken we hun taal? Wat moeten we leren van andere sectoren? Hoe organiseren we het?

Kijk voor meer informatie en voor kaarten op de website van het Nationaal Monumentencongres. Bekijk ook deze video van het congres.

Nationaal Monumentencongres

Nationaal Monumentencongres is een non-profit initiatief van de Federatie Instandhouding Monumenten (FIM), daarin ondersteund door het Nationaal Restauratiefonds, de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en BOEi.

Meer lezen

Landen