Bekijk nu het programma van het Nationaal Monumenten Congres 2013.

Nationaal Monumenten Congres 2013

Bekijk nu het programma van het Nationaal Monumenten Congres 2013.Op 14 november vindt de jaarlijkse bijeenkomst voor iedereen die professioneel actief is op het gebied van monumentenzorg, toerisme, gebiedsontwikkeling, herbestemming, architectuur en vastgoed plaats. Het Nationaal Monumenten Congres vindt plaats in De Koepelhal in Tilburg. Afgelopen jaar kwamen meer dan 600 mensen op het congres voor kennis en netwerk af.

Ook dit jaar kunnen bezoekers een inhoudelijk programma verwachten, ditmaal gericht op publiek draagvlak. De dagvoorzitter is Esther Agricola, hoofd Bureau Monumenten en Archeologie van de gemeente Amsterdam en bestuurslid Stichting Open Monumentendag.

Als sprekers kunt u onder meer de directeuren van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer, hoogleraar publieksgerichte geschiedenis Dolly Verhoeven en product innovator bij Philips Rob de Graaf verwachten. Er gaan ook Fringe meetings plaatsvinden, een interactief programma met tien discussiegroepen rond specifieke thema’s binnen het aandachtsgebied monumenten en publiek.

Daarnaast kunt u deelnemen aan deelsessies met thema’s zoals crowdfunding, herijking van de monumentenlijst, herbestemming en nog veel meer. Bekijk hier het volledige programma of bestel direct kaartjes.

Meer lezen

Landen