Geen foto

Lever een bijdrage aan de Reuvensdagen

De Reuvensdagen 2013 vinden plaats op 15 en 16 november.Heeft u een idee voor één van de parallelle sessies tijdens de Reuvensdagen 2013? U kunt ze tot en met 31 mei bij de organisatie van het evenement aanleveren. De Programmacommissie kiest voor deze Call for sessions om een grote verscheidenheid onderwerpen aan bod te laten komen en om iedereen een kans te geven een actieve bijdrage te leveren.

Parallelle sessies

Iedereen die een idee heeft voor een sessie rond een bepaald thema wordt uitgenodigd om te reageren op de Call for sessions voor de Reuvensdagen op 15 en 16 november 2013. De Oosterpoort in Groningen biedt alle mogelijkheid voor sessies in verschillende vormen:

  1. Een serie lezingen
  2. Een paneldiscussie
  3. Een andere werkvorm zoals een workshop of een round table

Inhoudelijk zijn er geen voorwaarden aan een sessie verbonden: het thema kan specialistisch of breed, archeologisch-inhoudelijk of beleidsgerelateerd zijn, alles is mogelijk.

Na de selectie van de sessies volgt een Call for papers voor de lezingensessies begin juni. In deze ronde krijgen individuele deelnemers aan de Reuvensdagen de kans in te tekenen op de lezingensessies met een specifieke bijdrage. Op deze manier hopen we de actieve participatie van zoveel mogelijk mensen te stimuleren, en in de sessies te komen tot een zo groot mogelijke kennisoverdracht.
 
Reageren op de Call for sessions kan tot uiterlijk 31 mei 2013. Aanvullende informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website van de Reuvensdagen.

Meer lezen
Landen