Geen foto

Korting en gratis toegangskaarten bij abonnement Archeologie Magazine!

Neem nu een abonnement op Archeologie MagazineEen abonnement op Archeologie Magazine was nog nooit zo voordelig. U krijgt niet alleen korting (1 jaar voor slechts € 27,50), maar ook  gratis toegangskaartjes voor het Rijksmuseum van Oudheden en het Hunebedcentrum in Borger. Word voor donderdag 6 maart 10.00 u. abonnee, dan ontvangt u het komende nummer thuis!

Word nu abonnee

In het komende nummer van Archeologie Magazine:

Special Ieper

Ieper werd gedurende de gehele Eerste Wereldoorlog belegerd door Duitse troepen. De Duitsers slaagden er niet in de stad te veroveren, maar verwoestten haar wel volledig. In deze special besteden we natuurlijk aandacht aan deze zwarte periode in de geschiedenis van de stad, maar we blikken ook terug op de Middeleeuwen, toen Ieper één van de centra was van de bloeiende Vlaamse lakenhandel.

Verder in dit nummer

  • Hoe de ‘Gemma Constantiniana’ (een geschenk van de Romeinse senaat aan keizer Constantijn) in Leiden belandde.
  • Sardinië, smeltpot van culturen.
  • Slenteren in het Magdeburg van de 19e en begin 20e eeuw.
  • Muziek in het Oude Egypte.
  • En in de rubriek ‘Eetsporen’ een 18e eeuws recept voor een heerlijke taart gemaakt van flensjes.

Dit nummer van Archeologie Magazine is vanaf 14 maart verkrijgbaar in een aantal betere boekhandels.

Als u voor donderdag 6 maart, 10.00 u. een abonnement neemt, ontvangt u dit nummer thuis. U profiteert dan bovendien van een aantrekkelijke welkomstkorting én krijgt gratis kaartjes (t.w.v. € 35,-!) voor het Rijksmuseum van Oudheden en het Hunebedcentrum in Borger.

Word nu abonnee

 

De toegangskaartjes voor het Rijksmuseum van Oudheden zijn 1 jaar geldig en exclusief eventuele toeslagen. De toegangskaartjes voor het Hunebedcentrum in Borger zijn minimaal 2 jaar geldig en inclusief toeslagen.

Meer lezen