Kans maken op een proefabonnement op Archeologie Magazine via het Rijksmuseum van Oudheden?

Archeologie Magazine is het grootste Nederlandstalige publiekstijdschrift over archeologie. Met veel aandacht voor archeologische opgravingen en ontdekkingen, en boeiende, rijk geïllustreerde verhalen over opkomst, bloei en ondergang van eeuwenoude beschavingen.

Het RMO mag tien proefabonnementen weggeven! Wat moet je doen? Vul het wedstrijdformulier in en wie weet ontvang jij een abonnement.

Doe mee!

In Archeologie Magazine is iedere twee maanden de vaste rubriek van het Rijksmuseum van Oudheden te lezen waarin verschillende conservators over hun ontdekkingen vertellen. In maart en april reisde een team van archeologen en specialisten van het Rijksmuseum van Oudheden en het Yurijnse Museo Egizio (Turijn) naar Egypte om daar opgravingen te doen in Sakkara (Egypte). Het team deed daar enkele opmerkelijke vondsten. 

Voorwaarden
De actie loopt tot maandag 19 juni. Alleen correct ingevulde formulieren dingen mee. Inzendingen mogen worden gebruikt in berichtgeving van Archeologieonline, Archeologie Magazine en op sociale media. De winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Het proefabonnement stopt automatisch.

Meer lezen