De Reuvensdagen vinden dit jaar plaats op 16 en 17 november.

Inschrijvingen Reuvensdagen geopend

De Reuvensdagen vinden dit jaar plaats op 16 en 17 november. De 42e editie van het nationaal archeologiecongres de Reuvensdagen, vernoemd naar de eerste hoogleraar archeologie ter wereld, vindt plaats in de gemeente Ede op vrijdag 16 en zaterdag 17 november. De inschrijvingen voor het congres zijn inmiddels van start gegaan.

De Reuvensdagen is één van de hoogtepunten in het archeologische jaar. Het tweedaags congres biedt een breed programma over de nieuwste archeologische ontwikkelingen en inzichten, en is tevens een reünie voor archeologen uit Nederland en Vlaanderen.

Tijdens de Reuvensdagen is er ruimte voor vakgenoten uit allerlei relevante werkvelden, waaronder beleidsambtenaren, gemeentelijke archeologen, opgravingbedrijven, materiaalspecialisten, wetenschappers, studenten en natuurlijk amateurarcheologen.

Op de nieuwe website van de Reuvensdagen kunt u informatie vinden over het programma, de sprekers, de locatie en de toegangsprijzen. Inschrijven is mogelijk tot 15 oktober 2012. Klik hier om naar de website te gaan.

Archeorock

Ook tijdens deze editie kunt u nog even met de voetjes van de vloer en genieten van het geluid dat Archeorock te bieden heeft. Na afloop van het programma op vrijdag 16 november kunt u tot in de kleine uurtjes luisteren naar verschillende bandjes en DJ's, hoewel u dit jaar ook langs kunt bij de Archeosoos om rustig bij te praten over de dag.

Reuvensdagen 2011

Archeologie Online was op de Reuvensdagen van 2011 aanwezig. Lees hier een terugblik van die editie.

Meer lezen

Tijdvakken

Landen