Geen foto

Inschrijving voor Reuvensdagen van start

De inschrijving voor de Reuvensdagen 2013 is van start gegaan.De inschrijving voor de  43ste editie van de Reuvensdagen, het nationale archeologiecongres van Nederland, is van start gegaan. Op de website van de Reuvensdagen is inmiddels alles over het programma, de sprekers, de locatie, de informatiemarkt en de toegangsprijzen te vinden. Tot 20 september geldt geldt bovendien een vroegboekkorting.

Reuvensdagen 2013

De Reuvensdagen van dit jaar vinden plaats op 15 en 16 november in Groningen. De Reuvenslezing wordt dit jaar uitgesproken door Pieter-Matthijs Gijsbers van het Nationaal Openluchtmuseum. In zijn verhaal staat centraal hoe de archeologie de interactie met de maatschappij kan versterken.

Zoals altijd kunt u tijdens de dagen terecht op de informatiemarkt en staan onderdelen als topvondsten en inhoudelijke deelsessies weer op het programma. Speciaal dit jaar zijn de twee excursies die de deelnemers kunnen volgen en het zaterdagmiddagprogramma dat voor een groot deel in het teken van de publieksarcheologie.

Reuvensnacht ter vervanging van Archeorock

Voor het eerst dit jaar zal vrijdag worden afgesloten met De Reuvensnacht, de opvolger van de Archeorock. De Reuvensnacht kent live muziek in verschillende geluidsniveaus en ruimschoots gelegenheid voor dansen en praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden en korting

Gaat u naar de Reuvensdagen dit jaar? U kunt zich aanmelden op de website van de Reuvensdagen. Hier vindt u tevens het volledige programma. Bovendien geldt tot en met 20 september de vroegboekkorting. Hiermee krijgt u € 20,- korting op uw aanmelding, dus wees er vroeg bij!

Meer lezen
Landen