Mummiebus in Leiden: mail en win

RMO-blog

Heeft u de mummiebus al zien rijden in Leiden? Als u er een foto van neemt en die aan het Rijksmuseum van Oudheden mailt of op Facebook zet, maakt u kans op een lang weekend Rome voor twee personen. U kunt uw foto inzenden t/m 15 september 2013.

Bus met afbeeldingen mummiekisten in Leiden

Een stadsbus en een streekbus van Arriva rijden in en rond Leiden tot en met het einde van de tentoonstelling Mummiekisten van de Amon-priesters. Om uw aandacht voor die expositie te trekken, hebben we de bussen laten beplakken met afbeeldingen van mummiekisten uit de tentoonstelling.

Mail en win een lang weekend Rome

De mummiebus die in Leiden rijdt.Iedereen kan meedoen. Maak zelf een foto van een van de bussen en mail die naar win@rmo.nl of plaats hem op de Facebookpagina van het museum. Uit alle inzendingen wordt in de week na 15 september 2013 een winnaar getrokken. De prijs bestaat uit een lang weekend Rome voor twee personen. In Rome kunt u o.a een bezoek brengen aan de Vaticaanse Musea, een van de musea die een mummiekist uit hun collectie hebben uitgeleend voor Mummiekisten van de Amon-priesters.

Deze reis wordt mogelijk gemaakt door Labrys Reizen.

Meer lezen
Tijdvakken
Landen
Thema's