Ontdek Archeologie Magazine

Cover Archeologie MagazineGa mee op ontdekkingstocht naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland en lees boeiende, prachtig geïllustreerde verhalen over opkomst, bloei en ondergang van eeuwenoude beschavingen. 

Waarom Archeologie Magazine?

✅ Fascinerende verhalen, rijk geïllustreerd.
✅ Nieuwe opgravingen & verrassende vondsten. 
✅ Ontdek de prehistorie, de Oudheid, de Middeleeuwen, de Renaissance én de  recente geschiedenis.
✅ In nauwe samenwerking met archeologische faculteiten en musea.
✅ Met speciale aandacht voor archeologie in Nederland en Vlaanderen.

MELD JE AAN


Nieuw welkomstgeschenk: 'Van Oppidum Batavorum tot Romeins Fort Vechten'Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in Romeinse sporen in de Nederlanden, én een must voor (hobby-)archeologen.

Dick Roetman (1949) werkte tot zijn pensioen bij een bank, maar in zijn vrije tijd hielp hij mee bij talloze opgravingen, met name rond Nijmegen, ooit de Romeinse hoofdstad van de Lage Landen. Hij was getuige van spectaculaire vondsten, en verzamelde veel kennis over de Romeinen in Nederland én over het métier van de archeoloog. Van 2017 tot 2020 schreef hij daarover de populaire rubriek ‘Memoires van een amateur-archeoloog’ in Archeologie Magazine. Zijn verhalen zijn nu gebundeld in een prachtig vormgegeven, full colour boek. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in Romeinse sporen in de Nederlanden, én een must voor (hobby-)archeologen. 


Maak je keuze hieronder en bestel!

  • 1 jaar Archeologie Magazine (6 nrs) voor € 22,50 (i.p.v. € 46,99) én 2 eerder verschenen nummers (t.w.v. € 13,98)
  • 1 jaar Archeologie Magazine (6 nrs) voor € 22,50 + boek 'Van Oppidum Batavorum tot Romeins Fort Vechten' (t.w.v. € 15,95)
  • 1 jaar Archeologie Magazine (6 nrs) € 19,95 (i.p.v. € 46,99) + ticket Rijksmuseum van Oudheden (t.w.v. € 12,50)

Ik wil iemand Archeologie Magazine cadeau doen, klik hier