Archeologie ontdekken? Lees Archeologie Magazine!

Archeologie Magazine neemt je mee op ontdekkingstocht naar archeologische vindplaatsen in binnen- en buitenland en vertelt boeiende, prachtig geïllustreerde verhalen over opkomst, bloei en ondergang van eeuwenoude beschavingen. 

Het mysterie van Stonehenge

Onze redacteuren trekken er elk jaar weer op uit om de mooiste plekken te ontdekken, de interessantste weetjes te verzamelen en voor nieuwe inzichten te zorgen. Van het oude Egypte tot aan de Hunebedden: Archeologie Magazine neemt je mee naar de beschavingen, bouwwerken en mensen uit de prehistorie, de klassieke oudheid, de Middeleeuwen, de Renaissance en het recentere verleden. Voor elke archeologieliefhebber!

Met Archeologie Magazine ontdek je het verleden en wordt de geschiedenis tot leven gebracht. Archeologie Magazine verschijnt 6 keer per jaar. Nieuwe ontdekkingen doen?

Met Archeologie Magazine heb je altijd inspiratie. Dus waar wacht je nog op?

Word nu abonnee en krijg:

  • 1 jaar Archeologie Magazine (6 nrs) voor slechts € 19,95 (i.p.v. € 43,95)
  • én 3 eerder verschenen nummers van Archeologie Magazine (t.w.v. € 20,85)
  • én 1 toegangskaartje voor het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden (t.w.v. € 12,50)

U ontvangt uw welkomstgeschenken na betaling van de abonnementsfactuur.

Geeft u dit abonnement cadeau? Dan sturen wij de welkomstgeschenken naar het adres van de ontvanger.

Mijn gegevens
Aanhef
Gegevens ontvanger
Aanhef
Betaling
Ik betaal als volgt

Door deze bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord met de voorwaarden.

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld. Bij een cadeauabonnement ontvangt degene die het abonnement cadeau krijgt het welkomstgeschenk / de welkomstgeschenken.

Wij vinden privacy belangrijk. We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om. Lees er alles over in ons privacy-statement.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

LET OP: voor abonnementen buiten Nederland en België gelden afwijkende tarieven.