In de zomervakantie kun je bij het RMO langs voor Mythologie in één dag.

Mythologie in één dag

RMO-blog

Naast lezingen, tentoonstellingen en topstukken heeft het Rijksmuseum van Oudheden ook wat te bieden voor kinderen. Sinds 7 juli kun je met de kids bij het RMO langskomen voor ‘Mythologie in één dag’, een dag vol informatie over de eeuwenoude mythen van machtige goden en dappere helden.

In de zomervakantie kun je bij het RMO langs voor Mythologie in één dag.Tijdens de zomervakantie kun je elke dag van de week langskomen bij het RMO. Kinderen t/m 12 jaar hebben bovendien gratis toegang tot het museum, des te meer reden om je kennis over de mythologie aan te scherpen. Tijdens ‘Mythologie in één dag’ worden er epische verhalen verteld over de Griekse goden en kun je aan de slag met opdrachten om in één dag een echte kenner van de mythen te worden.

Als je alle opdrachten hebt gedaan, ontvang je bovendien je eigen mythologie-diploma voor thuis aan de muur. ‘Mythologie in één dag’ loopt van 7 juli t/m 31 augustus en is elke dag, ook op maandag, te volgen. De dag duurt van 10:00 tot 16:30 uur en vindt plaats in de Tempelzaal van het museum.

Kijk hier voor meer informatie.

Meer lezen

Tijdvakken

Landen

Thema's