Archeologie Magazine

Archeologie Magazine brengt de geschiedenis tot leven. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance tot het recente verleden. De beschavingen, de bouwwerken en de mensen. Met veel foto's en illustraties. Archeologie Magazine verschijnt zes keer per jaar.

Abonneren? Klik hier.

In het nieuwste nummer:

Archeologie Magazine nummer 3 van 2017

SAKKARA: Nieuwe opgravingen in Egypte

In maart en april reisde een team van archeologen van Rijksmuseum van Oudheden (RMO) en het Egyptisch Museum van Turijn naar Egypte voor opgravingen in Sakkara. Het team van archeologen deed enkele opmerkelijke vondsten. In het juninummer van Archeologie Magazine leest u er alles over.

HIER TROUWDE RICHARD LEEUWENHART

De fascinerende geschiedenis van het kasteel van Limassol (Cyprus).

BINNENKIJKEN: Hoe woonden rijke Romeinen?

Oost west, thuis best. Dat gold ook voor de rijke Romein, getuigt Cicero in één van zijn brieven: ‘geen plaats is aangenamer dan zijn eigen vertrouwde woning’. Wat gebeurde er allemaal in een Romeins huis?

En verder

* SPECIAL: In de voetsporen van Maarten Luther. * Op dieet met Leonardo da Vinci en Caravaggio. * Sporen van de Watersnoodramp: onze eeuwige strijd tegen overstromingen. * Ontdek het wonderlijke wereldrijk van de Liao. * Archeoloog Leo Verhart in 2CV op de Maasvlakte.

Wilt u dit nummer nabestellen?
Of direct een abonnement nemen?
Of dit nummer in de winkel kopen?