Geen foto

Win kaartjes voor een unieke filmvoorstelling van Indiana Jones in het Rijksmuseum van Oudheden

Fragment uit Indiana Jones Raiders of the Lost Ark In juni 1981 brachten regisseur Steven Spielberg en producent George Lucas het eerste avontuur van archeoloog-avonturier Indiana Jones op het witte doek. Ter voorbereiding van het verschijnen van de allereerste Blu-ray Indiana Jones verzamelbox zijn alle vier films vakkundig gerestaureerd en geremasterd. Maak nu kans op kaartjes om aanwezig te zijn bij een unieke filmvoorstelling van Indiana Jones in Blu-ray!

Om de verschijning van deze box te vieren, organiseren Universal Pictures en het Rijksmuseum van Oudheden op zaterdag 8 september een unieke filmvoorstelling in de entreezaal van het museum, tegen de achtergrond van de 2.000 jaar oude  Taffehtempel. U ziet de legendarische avonturenfilm Raiders of the Lost Ark haarscherp in Blu-ray, maar eerst luistert u naar een introductie door Egyptekenner Hans van den Berg, samensteller van de tentoonstelling Het Egypte van Hollywood die vanaf 13 oktober te zien is in het RMO.

Blu-ray Box van Indiana JonesWilt u aanwezig zijn bij dit unieke evenement?

Wie voor maandag 3 september een spotgoedkoop (€ 5,-zonder verplichtingen) actieproefabonnement op Archeologie Magazine neemt of weggeeft, maakt kans op 2 kaartjes voor deze filmvoorstelling. (In totaal verloten we 5 x 2 kaartjes.) U kunt dit actieproefabonnement hier bestellen.

Winnaars ontvangen op 3 september bericht.

Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer lezen
Landen