Geen foto

Symposium Stichting Archeologie & Publiek

Het museum Catharijneconvent. Beeld door Luctor IV via Wikimedia.Op donderdag 4 juli 2013 organiseert de Stichting Archeologie & Publiek een symposium in het Utrechtse museum Catharijneconvent. Het vertellen van verhalen zal daarin centraal staan. Storycoach Mieke Bouwma zal tijdens de bijeenkomst een workshop geven over manieren waarop archeologen op een aantrekkelijke manier over hun werk kunnen vertellen.

De dag heeft een interessant programma waarbij onder meer via een case study en aparte werkgroepen met het vertellen van verhalen zal worden gewerkt. De nadruk ligt daarbij op hoe met verschillende doelgroepen, zoals initiatiefnemers, opdrachtgevers, beleidsmakers en het publiek, moet worden omgegaan. Tussendoor en achteraf is er ruimte om te netwerken en ervaringen te delen.

Het programma zal vanaf 12:00 uur tot ongeveer 18:00 uur duren en is inclusief lunch, drankjes en toegang tot het museum. De prijs voor het symposium is 50 euro, maar ‘vrienden’ van SAP en studenten krijgen korting. Er is ruimte voor 60 deelnemers, die zich kunnen aanmelden door een e-mail te sturen naar info@publieksarcheologie.nl o.v.v. het factuuradres, het tarief en ‘SAP Symposium 2013’. U ontvangt dan een e-mail ter bevestiging met factuur. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Stichting Archeologie & Publiek.

Meer lezen