Geen foto

Symposium Onderzoek Jonge Archeologen 2013

Het Symposium Onderzoek Jonge Archeologen vindt plaats op 12 april 2013.Op 12 april 2013 zal Groningen de gaststad zijn van de elfde editie van het Symposium Onderzoek Jonge Archeologen 2013 (SOJA 2013). SOJA is een jaarlijks terugkerend symposium georganiseerd voor en door jonge archeologen. Archeologiestudenten en onlangs afgestudeerden uit binnen- en buitenland krijgen hier de gelegenheid om hun onderzoek te presenteren aan een interuniversitair publiek en vervolgens te publiceren in de SOJA-bundel.

Tijdens de lunch zal er een bedrijvenmarkt plaatsvinden, waar de aanwezigen de mogelijkheid krijgen om in gesprek te gaan met potentiële werkgevers. Daarnaast worden er interessante keynote lectures gegeven door gerenommeerde archeologen. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.
 
Meer informatie over het SOJA 2013 is te vinden op de website www.jongearcheologen.nl en op Facebook www.facebook.com/Soja2013.

Oproep

SOJA 2013 is nog op zoek naar bedrijven en instellingen die zich willen vertegenwoordigen op de bedrijvenmarkt en/of financiële steun willen bieden. Mocht u hier interesse in hebben dan kunt u contact met ons opnemen via onze website.

Download voor meer informatie hieronder de flyer van SOJA 2013.

Meer lezen
Landen