Geen foto

Laatste dag Early Bird korting voor Reuvensdagen

De Early Bird korting voor de aanmelding voor de Reuvensdagen geldt tot vandaag. De Reuvensdagen, het nationale Archeologiecongres van Nederland, vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 november. Nog niet aangemeld? Vandaag is de laatste dag dat u zich met korting kunt inschrijven.

De Reuvensdagen is één van de hoogtepunten in het archeologische jaar. Het tweedaags congres biedt een breed programma over de nieuwste archeologische ontwikkelingen en inzichten, en is tevens een reünie voor archeologen uit Nederland en Vlaanderen.

Tijdens de Reuvensdagen is er ruimte voor vakgenoten uit allerlei relevante werkvelden, waaronder beleidsambtenaren, gemeentelijke archeologen, opgravingbedrijven, materiaalspecialisten, wetenschappers, studenten en natuurlijk amateurarcheologen.

De Reuvenslezing wordt dit jaar op de vrijdag verzorgd door prof. dr. W.A. van Es. De titel van zijn lezing is ‘Van Wijster naar Ede en over de Rijn’. Hij vertelt over een van zijn expertisegebieden: de laat Romeinse tijd. Lees hier meer informatie over de lezing.

Early Bird korting

Tot en met vandaag geldt de Early Bird korting. Kijk hier voor de tarieven. Na vandaag worden alle tarieven verhoogd met 10 euro. De Early Bird korting is echter nog niet verwerkt in het aanmeldformulier, zo liet de organisatie vandaag weten. De korting is dus nog geldig als u vandaag besteld.

Klik hier om u aan te melden voor de Reuvensdagen.

Meer lezen
Landen