Geen foto

Wollige mammoet gespot in Siberië

Wollige mammoet gezien in SiberiëEen camera legde vast hoe een groot beest de rivier overstak in Siberië. Sommigen claimen dat het een mammoet betrof, de olifantachtige die ongeveer 4.000 jaar geleden uitstierf. Het valt echter sterk te betwijfelen of de camerabeelden daadwerkelijk een levende mammoet tonen.

“Het zou een van de grootste ontdekkingen ooit zijn”, aldus Michael Cohen, paranormaal schrijver. Volgens hem is Siberië dermate groot en onbewoond, dat er veel delen zijn die nog geen mens gezien heeft. Dat verklaart voor hem waarom er nog levende mammoeten zouden rondlopen die nimmer gezien zijn. In het permafrost van Rusland worden ook vaak mammoetoverblijfselen opgegraven.

Het filmpje toont inderdaad een groot beest, al roept het wel enkele vragen op. Waarom het zo onscherp is gefilmd terwijl de cameraman dichtbij stond en filmde in het daglicht, is dubieus. Het beest, waarvan de contouren zeer vaag zijn, lijkt ook meer op een beer met iets in zijn bek, dan op een mammoet. Bekijk hier het filmpje en oordeel zelf.

Bron: The Sun

Meer lezen
Landen