Ladies Night in het RMO

RMO-blog

Op 25 mei 2012 is er vanaf 18.30 uur een Ladies Night in het Rijksmuseum van Oudheden. De avond zal in het teken staan van de nieuwste tentoonstelling Tuinen van de Farao’s. Tijdens de avond zijn er mini-workshops te volgen onder het genot van feestelijke hapjes, drankjes en muziek.

Alle dames die zin hebben in een gezellig avondje uit zijn van harte welkom op de Ladies Night. De avond zal worden begonnen met een glas prosecco. Daarna vertellen juwelenexpert Martijn Akkerman (bekend van het AVRO-programma Tussen Kunst & Kitsch) en museumconservator Christian Greco in een speed-lezing wat antieke juwelen en de tuinen van de farao’s met elkaar te maken hebben. In antieke sieraden zijn vaak invloeden van het oude Egypte te herkennen, zoals lotusbloemen en faraokopjes.

Op 25 mei 2012 is er Ladies Night in het Rijksmuseum van Oudheden.In de museumzalen zijn inloopworkshops te volgen als sieraden maken en bloemen tekenen. Alle museumzalen zijn te bezoeken waaronder natuurlijk de tentoonstelling Tuinen van de Farao’s

Entreebewijzen zijn voor €15,- te koop aan de kassa van het museum of via iDEAL op de website. Een alternatief is reserveren via het formulier op de website, uw toegangskaart kunt u dan op de avond van de Ladies Night ophalen aan de kassa tussen 18.30 en 19.00 uur.

Meer lezen
Tijdvakken
Thema's