Ambassadeur worden van Archeologie Magazine?

Archeologie Magazine biedt de mogelijkheid om ambassadeur te worden. Hier zitten veel voordelen aan. Voor beide partijen een win-win situatie.

Een ambassadeur van Archeologie Magazine krijgt:
• Een abonnement op Archeologie Magazine ter waarde van €41,95 voor slechts €19,95
• Een eigen pagina op archeologieonline.nl, hét online platform van Archeologie Magazine met maar liefst 25.000 unieke bezoekers per maand. Op deze pagina kun je uitgebreide informatie over het musea plaatsen, enkele foto’s én natuurlijk een link naar de website.
• De mogelijkheid om nieuws te melden op de eigen pagina én de homepage van Archeologie Magazine, ten minste drie keer per jaar (meer in overleg)
• Twee keer per jaar een vermelding in de nieuwsbrief van Archeologieonline.nl (5.000 ontvangers)
• De mogelijkheid om vacatures online te plaatsen
• En de mogelijkheid om speciale evenementen via onze sociale media te delen

Dit alles voor slechts de prijs van het abonnement van €19,95
Het enige dat wij vragen is dat het musea 3 keer per jaar het komende nummer (of huidige nummer) van Archeologie Magazine promoot in de nieuwsbrief.

Geen nieuwsbrief? Geen probleem, dan kijken we naar andere mogelijkheden.

Al abonnee? Dan kun je uiteraard je persoonlijke abonnement omzetten in een ambassadeursabonnement.

Bestelling
Mijn gegevens
Betaalwijze

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.