Bodemvondsten op grootste Muntenbeurs Benelux

Overig: Bodemvondsten op grootste Muntenbeurs Benelux

Op zaterdag 16 september wordt de jaarlijkse Muntmanifestatie in de Expo Houten georganiseerd. Op de  17e editie van dit evenement voor verzamelaars van munten, penningen en bankbiljetten worden bezoekers en standhouders uit heel Europa verwacht.

 

Verenigingen

Ook dit jaar zal op de 3500 m2 grote beursvloer de aparte afdeling bodemvondsten weer groter zijn.
De organisatie heeft een team van specialisten verzameld die meegebrachte voorwerpen en items kunnen determineren. Ook een aantal verenigingen zijn met een promotiestand aanwezig, dit zijn: De Detector Amateur (DDA), de Gewichten en Maten Verzamelaars Vereniging (GMVV) en de Duitse zustervereniging "Mass und Gewicht" en de AWN (vereniging van vrijwilligers in de Archeologie). Ook het Landschap Erfgoed Utrecht (LEU) is met een aparte stand aanwezig. Daar is het mogelijk om vondsten te laten fotograferen en registreren.

Taxatie

Alle grote Veilinghuizen en Munthandelaren van Nederland staan op de deelnemerslijst en hier kunt u geheel vrijblijvend en gratis numismatische voorwerpen laten taxeren. Tot slot is er een ruim aanbod aan metaaldetectoren en bijbehorende accessoires voor bij het zoeken met detector of het daarna reinigen van gevonden voorwerpen.

Lokatie:  Expo Houten in Houten

Tijd: 9:30-16:00

Meer info klik hier

 

Datum: 25 sep 2017 - 10:55 - 11:00
Website: klik hier

Tags: