1 jaar Archeologie Magazine voor slechts € 19,95 + 2 gratis toegangskaartjes voor het Archeon

Ga naar het Archeon met Archeologie Magazine! Graag een keer het Archeon bezoeken? Dat kan nu heel voordelig met Archeologie Magazine! 

Nu tijdelijk verkrijgbaar bij een abonnement op Archeologie Magazine: 2 toegangskaartjes voor het Archeon (ter waarde van € 38,80)!

Deze aanbieding niet missen? Profiteer dan snel van de speciale aanbieding met meer dan 50% korting: 1 jaar van €41,95 voor slechts €19,95 + 2 toegangskaartjes voor het Archeon.

Ja, ik neem een actie-abonnement op Archeologie Magazine : voor het eerste jaar (6 nrs) betaal ik geen € 41,95 maar slechts € 19,95 + 2 gratis toegangskaartjes voor het Archeon.

Ik neem een abonnement voor mezelf
Ik geef een abonnement cadeau

Mijn gegevens

 Dhr.  Mevr.
Voorletters:
Achternaam*:
Bedrijfsnaam:
Adres*:
Postcode*:
Woonplaats*:
Land:
Telefoon:
E-mail*:

Betaling

Ik betaal als volgt:
Ik machtig Virtùmedia hierbij om de abonnementsbijdrage van mijn rekening af te schrijven (alleen in Nederland). IBAN-rekeningnummer: 
Ik wacht op een acceptgiro (Nederland en buitenland, extra kosten € 3,45)

Een jaarabonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt na ontvangst van het laatste nummer automatisch voortgezet voor onbepaalde tijd tegen het reguliere abonnementstarief. Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, met inachtneming van een opzegtermijn van twee maanden. Dit geldt niet voor cadeauabonnementen en proefabonnementen. Cadeauabonnementen eindigen automatisch na één jaar. Proefabonnementen eindigen na ontvangst van twee exemplaren. Eventuele welkomstgeschenken worden verzonden na betaling van het abonnementsgeld. Bij een cadeauabonnement ontvangt de gever/betaler het welkomstgeschenk. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@virtumedia.nl.