Geen foto

Tentoonstelling Living Dinosaurs voor het eerst in Europa

Dinosauriërs Living Dinosaurs Ga 400 miljoen jaar terug in de tijd met Living Dinosaurs en waan je in de prehistorie met levensgrote dinosauriërs in Post Rotterdam. De levensechte en bewegende dinosauriërs zijn van 7 februari tot en met 15 juni 2014 te zien in het voormalige postkantoor aan de Coolsingel.

Internationale tentoonstelling over dinosauriërs

De internationale tentoonstelling Living Dinosaurs laat zien hoe dinosauriërs leefden: vanaf hun allereerste bestaan 235 miljoen jaren geleden als kleine roofreptielen tot aan hun dominantie op het land en in de lucht. De negentien levensgrote dieren zijn gebaseerd op en nagemaakt aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontdekkingen over de anatomie van de dinosauriër.

Living Dinosaurs laat de meest recente bevindingen op het gebied van de biologie van de dinosauriërs zien. Daarnaast wordt uitgelegd hoe zij in de loop der tijd veranderden, waarom deze dieren zo succesvol waren en hoe we vandaag nog steeds afstammelingen van de dinosauriër om ons heen zien.

De Evolutie Ruimte en het Erasmus MC

Speciaal ontwikkeld door One-Go Events in samenwerking met het Erasmus MC: de Evolutie Ruimte. Deze ruimte toont de ontwikkeling van de dinosauriërs vanaf 400 miljoen jaar geleden tot nu. Hier wordt uitgelegd hoe in de loop van miljoenen jaren de aarde en het leven daarop zich ontwikkelde, vanaf het Vroege Trias tijdperk tot aan 65,5 miljoen jaar geleden toen een gigantische asteroïde met een doorsnee van 10 kilometer insloeg op de aarde in de buurt van Mexico.

Data en kaartverkoop Living Dinosaurs

Living Dinosaurs is vanaf 7 februari tot en met 15 juni 2014 te zien in Post Rotterdam.

Kaartverkoop via www.livingdinosaurs.nl

 

Meer lezen
Tijdvakken
Landen