Geen foto

Bijeenkomst Archeologie voor gemeenten op 12 februari

Op 12 februari vindt een bijeenkomst Archeologie plaats in Amersfoort.De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed nodigt gemeenteambtenaren voor archeologie, monumentenzorg en ruimtelijke ordening uit om op 12 februari in Amersfoort mee te discussiëren over archeologie in de gemeentelijke praktijk. Bij de bijeenkomst zal er antwoord worden gegeven op verscheidene vragen waar gemeenteambtenaren op kunnen stuiten tijdens de afweging van archeologische belangen.

De bijeenkomst vormt het startsein van het project Archeologie voor gemeenten. Met dit project wil de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed gemeenten bijstaan bij het maken van de afweging van het archeologisch belang in het ruimtelijke domein. De bijeenkomst is daarom de perfecte gelegenheid om praktijkvoorbeelden te kunnen bespreken en samenwerkingen tussen organisaties als gemeenten, steunpunten, provincies en het archeologische bedrijfsleven aan te gaan.

Meer informatie over het programma van de bijeenkomst en mogelijkheden tot aanmelden kunt u vinden op de website van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Meer lezen
Tijdvakken
Landen